Velkommen til Norges største k-convention!

For åttende året på rad ønsker KPiN – Organisasjon for koreansk popkultur i Norge alle velkomne til Omona, Norges største og eneste arrangement for k-pop og koreansk popkultur! Vi gleder oss til en hel dag på Åpen Scene i Oslo 4. august full av spennende programposter, interessante foredrag, workshops, konkurranser, og mer!

En hel helg med moro

Selv om Omona skjer søndag 4. august, betyr ikke det at lørdag slipper unna! Lørdag 3. august arrangerer vi danseworkshops med årets æresgjester, koreografene Insung Jang og Raeku. Les mer om de på gjestesiden! Workshops finner sted på Subsdans i Oslo, fra 12.00.

Billettsalget starter 1. juni 2019, 12.00.
Pris per workshop: 250,-
Pris for Omona: 250,-

Det er plass til 40 deltakere på hver av workshoppene, og Omona har en makskapasitet på 300 besøkende. Billettsalget skjer her på siden under fanen billetter, og du kan betale med PayPal (kort og konto) og Vipps.

Omona startet opp i 2012, og fokuserer som alltid på å skape en møteplass for barn og unge med interesse for koreansk kultur og Korea. Arrangementet er rusfritt, og det er ingen aldersgrense for å delta.