Program


Under årets arrangement kan vi by på en rekke spennende programposter. Programposter og mer informasjon om disse vil publiseres fortløpende ettersom de er klare.

Mer informasjon om årets programposter vil annonseres fortløpende både her og på vår Facebook-side, så følg med videre!

Danseworkshops

I år har vi ikke bare én men hele to workshops for de som ønsker å danse som en ekte k-popartist!

Første workshop holdes av æresgjest Jason Kwon, som har jobbet med grupper som Wanna One, GOT7, Astro, Monsta X, Hyorin, BTOB og flere. Han er profesjonell koreograf og danser, og er involvert i flere større produksjoner og TV-programmer i industrien.

I andre workshop gjør fjorårets italienske danser Nadia Bravo et comeback for å lære våre besøkende nok en dans! Her blir det mye moro, så ta turen innom uansett hvilket nivå du måtte befinne deg på.

Begge workshops er selvfølgelig åpne og gratis for alle våre besøkende. Vi gleder oss utrolig mye!

Karaoke

Våre splitter nye trådløse karaoke-mikrofoner venter på deg som skal på Omona: Act. 7! I år setter vi opp en helt egen “karaokeboks” på programmet. Tar du utfordringen?

Norges største k-pop-gruppebilde

Vi ønsker å gjenta suksessen – kom og bli med på Norges største gruppebilde av k-poppere, og representer din fandom!

For å vise verden hvor mange ulike fandoms som er representert her i lille Norge har vi planer om et fandomprosjekt der vi rett og slett skal ta et gigantisk gruppebilde av alle våre besøkende under Omona: Act. 7. Vi oppfordrer derfor alle besøkende til å ha med seg og på seg ulike fandom-effekter hvis de har slik at vi synes ekstra godt.

Det vil bli tatt to bilder – ett i lys og ett i stummende mørke. Ta derfor med lightstick om du har, så lager vi et vakkert hav av lys i alle regnbuens farger! O(≧▽≦)O

Wall of Art

Bor det en liten kunstner i deg? Ta med din fanart til og still de ut på Omonas kunstvegg, Wall of Art!

I år ønsker vi å dekke en hel vegg med vakker fanart for å vise frem hvor mange talentfulle tegnere det er der ute i det langstrakte landet vårt. Ta med de tegningene, maleriene og utskriftene du har laget, og heng de opp slik at alle får se! Vi stiller med kitt og håper så mange besøkende som mulig stiller med fanart. Vi vil også kjøre en liten kåring blant alle som henger opp fanart der vi gir ut en liten oppmerksomhet. Håper vi ser dine tegninger der!

Fanart leveres til de som sitter i billettsjekken både før og etter hovedinnslipp. Husk å skrive navn på tegningen, og kontaktinformasjon (dette kan gjerne skrives bakpå tegningen om det ønskes).

Workshop: Nail Art

Lyst å lære om hvordan en får glitrende negler, men usikker på hvor du begynner? På nailart workshop vil dere kunne lære og prøve ut nailartdesign under oppsyn av erfarne nailart-entusiaster! Årets look er enkel og stilig, inspirert av SNSD Yoonas negler i fargene til BTS sitt siste album. Men her kan du velge ut dine fanfarger og teste ut! ^v^

Til denne workshoppen er det veldig viktig at de som ønsker å delta har med egne materialer. Det dere må ha med er:
– Topplakk
– Bunnlakk
– Minimum to ulike farger
– Fil

Workshoppen holdes av Min’s Nails, som dere finner på Instagram: https://www.instagram.com/nailsbyxxmin/ Ta turen innom for litt mer inspirasjon!