Poster

Påmelding til dansekonkurransen har åpnet


På grunn av stor pågang har vi allerede nå sett oss nødt til å sette nye påmeldte av kategorien solo og duo på venteliste. Vi velger derfor å -stenge- påmelding for solo- og duo-dansere for denne gang.

Det er fortsatt plass til grupper på 3 medlemmer eller fler, og for disse stenger påmelding 1. juni som tidligere nevnt. For dere som er litt sent ute – husk at det blir dansemuligheter under åpen scene også! (「・ω・)「

Påmelding til årets konkurranse er åpnet! Påmelding i år skjer via Google Forms. Fyll ut skjemaet, og send det inn. Si i fra om dere støter på noen tekniske problemer.

Det er førstemann til mølla. Grupper på tre personer eller mer vil prioriteres. Det er kun lov å delta en gang per person. Påmelding, eller endring av påmelding, er åpen til 1. juni. Det er ikke mulig til å endre antall medlemmer etter denne datoen. Dersom det skulle være ledige plasser etter dette, vil disse kunne fylles opp med ekstra inntak. Påfølgende søndag, 03.06.18, skal alt av filer være sendt inn til oss på info@omona.no. Husk også at alle deltakere må ha gyldig inngangsbillett.

Påmelding her