Poster

Danseworkshop med Jason Kwon fra SK!LL2


Årets æresgjest er koreograf og danser Jason Kwon, kjent fra dansegruppa SK!LL2!

Jason Kwon er kanskje best kjent som dommer og koreograf i sesong 2 av Produce 101 og Show Me The Money sesong 5, men han står også bak en rekke koreografier og har jobbet med grupper som Wanna One, GOT7, Astro, Monsta X, Hyorin, BTOB, og enda flere. Han tar i år turen til Omona: Act. 7 for å være dommer i dansekonkurransen, men han skal også holde workshop under arrangementet for de som måtte ha lyst til å lære mer om dans! Begge deler er selvfølgelig inkludert i inngangsbilletten.

English

Our guest of honour this year is no other than performance director and choreographer Jason Kwon from the Korean dance crew SK!LL2.

Kwon is known for being involved in coaching and creating the dances for several groups and artists like Wanna One, GOT7, Astro, Monsta X, Hyorin, BTOB, and more. He has also featured on Produce 101 as a performance director, and Show Me The Money as a judge. At Omona, he will be the judge of the dance competition as well as host a workshop for all our attendees – all of which are included in the ticket price!

While our Facebook updates are mainly in Norwegian, please feel free to contact us in English if you need help with ticketing or for other enquiries. We don’t bite! 🙂

Tags: ,

0 Comments on Danseworkshop med Jason Kwon fra SK!LL2

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *